08-618 00 50  |   info@mangiare.seRestaurangen


KONCEPTET MANGIARE

Italienskinspirerade och nyskapande produkter, med hög kvalitet och med bästa service. Kunden är i fokus för oss och målet är att alla kunder ska få en positiv matupplevesle.

Vår personal är en viktig del av matupplevelsen på Mangiare. Maten på vår meny görs för hand ”on-demand”. Vi arbetar efter måttot ”trevligt och kunnigt bemötande ger kunder som kommer igen”.


NOGA UTVALDA VAROR

”Noga utvalda varor” är vårt valspråk. Vår meny består av rätter som är speciellt framtagna för Mangiare. Vi erbjuder våra gäster sallader, smörgåsar och lättare varmrätter. Menyn ska vara nyskapande och baserad på det italienska köket. Vi använder även italienska namn på våra rätter. Vi serverar även italienska efterrätter och fikabröd till den perfekta koppen kaffe, gjord på väl utvalda bönor för bästa hantverk av utbildade baristor. Restaurangens miljö är arkitektritad för att få vår egen unika känsla.

Vi ordnar även catering till små och stora tillställningar. Till exempel kvalitativa frukostpaket för att stilla morgonens behov.

Mangiare i bilderbild bild bild bild bild bild bild bild bild bild bild bild bild bild

Kontakta oss

Mangiare AB
Gjörwellsgatan 37
112 60 Stockholm
Telefon: 08-618 00 50

bild

Vi säljer italienskinspirerade och nyskapande produkter, med hög kvalitet och med bästa service. Kunden är alltid i fokus för oss och målet är att alla ska få en positiv matupplevesle. ”Noga utvalda varor” är vårt valspråk.